Udtalelser fra personalet

Susan

Jeg har været ansat på Sengeløse Plejecenter i nu 10 ½ år, det er et dejligt sted at være. Der er mulighed for personlig, og faglig udvikling via kurser og efteruddannelse, godt samarbejde og gode kollegaer. Og en ledelse der tænker på hvordan du har det. Der afholdes mange arrangementer og ture for beboere, personale og hvor pårørende også kan deltage.

Susan Hansen

Social- og Sundhedsassistent

 

Jan

Dejligt nyrenoveret plejecenter som ligger i skønne omgivelser.
Gode kollegaer og herlige beboere.
Bredt fagligt personale som arbejder på tværs af uddannelse og kompetence.
Mulighed for større faglig viden som kurser og vider uddannelse.


Jan Jacobsen

Social- og Sundhedshjælper

 

Martin
Mit navn er Martin Jacobsen og jeg har været ansat som aktivitetsmedarbejder siden November 2006. På Sengeløse Plejecenter fandt jeg drømmejobbet. Min uddannelsesmæssige baggrund er Social og sundhedshjælper samt pædagogmedhjælper.

At være med til at skabe nogle rammer, muligheder og oplevelser for de ældre, så det styrker deres livskvalitet er i al sin enkelhed drømmejobbet for mig. En arbejdsplads, hvor trivsel og udvikling er i højsædet, både for de ældre, og for os som personale. Hvor jeg har mulighed, for at sætte mit personlige præg, i tæt samarbejde med en synlig, og nærværende ledelse. Hvor gode kollegaer gør det muligt, at indgå i et tæt flerfagligt samarbejde, hvor faglige og personlige kompetencer udnyttes, til gavn for beboerne og stedets udvikling. Sengeløse Plejecenter er stedet, hvor dette er blevet en realitet.

 

Martin Jacobsen

aktivitetsmedarbejder

Sengeløse Plejecenter

Landsbygaden 4
2630 Taastrup
Telefon: 43 35 26 10

e-mail: PlejecentretSengeloese@htk.dk
EAN-nr. 5798008904684

 

Se kort og flere kontaktinformationer